Top Guidelines Of بیماری سل خارجی
Top Guidelines Of بیماری سل خارجی
Blog Article
● باکتری به نام مایکوباکتریوم توبرکلوزیس باعث ایجاد سل میشود. انواع مختلفی از سویههای سل وجود دارد و برخی از آنها به دارو مقاوم شدهاند.
تنها روش انتقال بیماری سل، انتقال آن از یک فرد مبتلا به این بیماری است. چون سل یک بیماری عفونی واگیردار است. وقتی یک فرد مبتلا به سل، سرفه یا عطسه میکند، حرف میزند یا آواز میخواند، ذرات حامل باکتری سل در هوا پراکنده میشوند.
معمای هوش چگونگی زنده ماندن؛میتونین بگین پسر چگونه توانست از تصادف جون سالم به در ببرد؟
به علاوه این بیماری در زنان نژاد آفریقایی-آمریکایی (سیاهپوستان) چهار برابر شایعتر از زنان سفیدپوست است و زنان سیاهپوست در معرض خطر بالاتری به گرفتاری کلیه، ریه و پوست هستند و مرگ و میر در آنان هم بیشتر است. چرا به بیماری لوپوس دچار می شویم؟
[۷] سازمان جهانی بهداشت موفقیتهایی را در رژیمهای درمانی بهبودیافته به دست آورده است. کاهش اندکی در تعداد موارد دیده شده است.[۷] واکسنها[ویرایش]
افراد مبتلا به بیماری سلیاک غیر واکنشی ممکن است بیماریهای دیگری مانند باکتری در رودهی کوچک (رشد بیش از حد باکتری)، کولیت میکروسکوپی، عملکرد ضعیف پانکراس، سندرم رودهی تحریک پذیر یا عدم تحمل بیماری زال به دی ساکاریدها (لاکتوز و فروکتوز) نیز داشته باشند.
حمید فرخ نژاد عرب نیست دوستان ،قنواتیه که یه قومیت بینابین ل...
ساکنان و کارگران و کارمندان مکانهایی که در آن افراد آسیبپذیر تجمع میکنند به عنوان مثال زندانها و پناهگاههای مخصوص بیخانمانها
مجله گفتنی بستری جهت ارائه مطالب جدید و جذاب در زمینه های مختلفی همچون سبک زندگی،سرگرمی، مد و زیبایی، فرهنگ و هنر و سلامت می باشد.
در اینجا یک مرور کلی از غذاهایی که حاوی گلوتن یا بدون گلوتن هستند میکنیم. از خوردن غذاها و نوشیدنیهای حاوی گلوتن زیر باید همیشه اجتناب کنید:
محصولات آرایشی مانند رژ لب، خمیردندان و دهانشویهها
امید است که بتوانیم با کمک خدا و همراهی شما عزیزان بستری آموزنده و سرگرم کننده فراهم آوریم.
آخرین مطالب ۹ عادت صبحگاهی که نشانه نظم و سلامت است
از تمام موارد موجود، ۵۶٪ موارد در جنوب شرق آسیا و غرب اقیانوس آرام بودهاند و ۳۶۰٬۰۰۰ نفر آلودگی همزمان سل و اچآیوی داشتهاند. بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳، ۳۷ میلیون تشخیص و درمان مؤثر سل انجام شده است. در سرتاسر جهان میزان بروز سل بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳ حدود ۱٫۵٪ در هر سال کاهش داشته است. در همین بازه زمانی میزان شیوع سل ۴۱٪ کاهش داشته است. بین سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۳ میزان مرگ و میر سل حدود ۴۵٪ کاهش داشته است. میزان درمان موفقیتآمیز در سال ۲۰۱۳ حدود ۸۶٪ موارد کشفشده بود. هدف جهان تا سال ۲۰۳۵ کاهش ۹۵٪ مرگ و میرهای ناشی از سل و کاهش ۹۰٪ بروز موارد جدید است.[۸] تاریخچه[ویرایش]